Cloud Platform
Contact us
Asset Management
Vulnerability & Configuration Management
Risk Remediation
Threat Detection & Response
 • Overview
 • Platform Apps

 • Qualys Endpoint Security

  Advanced endpoint threat protection, improved threat context, and alert prioritization

 • Context XDR

  Extend detection and response beyond the endpoint to the enterprise

Compliance
Cloud Security

Qualys stimuleert groei en succes bij klanten met verbeterd partnerprogramma

Investering in partnerecosysteem biedt resellers toegang tot het Qualys Cloud Platform en een volledig pakket aan oplossingen

Amsterdam, 19 mei 2022 - Qualys Inc., leverancier van cloudgebaseerde compliance-, beveiligings- en IT-oplossingen, kondigt vandaag aan dat het zijn betrokkenheid bij het kanaal versterkt met de lancering van een verbeterd kanaal- en integratiepartnerprogramma.

“Partners zijn van strategisch belang voor onze groei, en ons verbeterde programma beloont hun inzet en beschermt hun investeringen”, zegt Chantal ’t Gilde, managing director Benelux & Nordics van Qualys. “Tegelijkertijd bevordert het ook Qualys’ investeringen in programma’s en mensen.”

Onder het verbeterde partnerprogramma krijgen partners toegang tot het Qualys Cloud Platform en meer dan twintig IT-, beveiligings- en compliance-apps. Dit wordt vergezeld door ondersteuning, tools en middelen om gezamenlijke groei te realiseren. Qualys wil zinvolle integraties met technologiepartners realiseren en distribueren in het hele ecosysteem. Dit vermindert risico’s en versnelt de ontwikkeling van continue beveiliging voor moderne ondernemingen.

“Het verbeterde partnerprogramma bevordert de nauwe samenwerking met partners en biedt de gelegenheid om waarde toe te voegen door de kracht van het Qualys Cloud Platform ten volle te benutten”, aldus ‘t Gilde.

Robbin Begeer, portfoliomanager bij Tesorion: “Onze klanten rekenen op Tesorion als hoogwaardige securitypartner met diensten waarmee zij kunnen worden ontzorgd. Tesorion en Qualys hebben in de afgelopen tijd hun krachten gebundeld door de expertise van Tesorion en het innovatieve Qualys Cloud Platform samen te brengen in een unieke dienst. We kijken ernaar uit om de samenwerking nog verder uit te breiden met het vernieuwde partnerprogramma.”

Het Qualys-partnerprogramma:

 • Verrijkt gestructureerde programma’s voor beloning en bescherming voor partners die nieuwe kansen creëren.
 • Biedt technische certificeringen en mogelijkheden om waarde toe te voegen via professionele diensten en consulting.
 • Werkt met verschillende soorten partners om toegang te krijgen tot een groot aantal bedrijven en marktsectoren. Tot de partners van Qualys behoren MSSP’s, MSP’s, VAR’s, distributiepartners en resellers in alle segmenten van IT-beveiliging.
 • Verleent toegang tot het Qualys Cloud Platform dat continu inzicht biedt in het steeds toenemende aantal bedreigingen.

Kijk voor meer informatie over het partnerprogramma van Qualys op https://www.qualys.com/partners/.

Over Qualys
Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS) is een pionier en een marktleider op het gebied van cloudgebaseerde IT- security- en compliance-oplossingen. Het bedrijf heeft met meer dan 10.000 geregistreerde klanten wereldwijd, waaronder het merendeel van de bedrijven in de Forbes Global 100 en Fortune 100. Qualys helpt organisaties bij het stroomlijnen en automatiseren van hun beveiligings- en complianceoplossingen in één platform voor meer flexibiliteit, betere bedrijfsresultaten en substantiële kostenbesparingen.

Het Qualys Cloud Platform maakt gebruik van één agent die doorlopend beveiligingsinformatie levert. Zo kunnen bedrijven het volledige spectrum van detectie van kwetsbaarheden, compliance en beveiliging automatiseren voor IT-systemen, taken en webapplicaties in IT-omgevingen op locatie, endpoints, servers, openbare en private clouds, containers en mobiele omgevingen. Qualys, dat in 1999 werd opgericht als een van de eerste bedrijven voor SaaS-beveiliging, heeft strategische samenwerkingsverbanden en integreert de functies van het eigen Vulnerability Management in beveiligingspakketten van cloudproviders, waaronder Amazon Web Services, Google Cloud Platform en Microsoft Azure, samen met een aantal vooraanstaande Managed Service Providers (MSP’s) en wereldwijd opererende consultancyorganisaties. Bezoek voor meer informatie www.qualys.com.

Qualys, Qualys VMDR® en het Qualys-logo zijn handelsmerken van Qualys, Inc. Alle andere vermelde producten en namen zijn mogelijk handelsmerken van hun respectieve eigenaren.


Niet voor publicatie | Media Contactgegevens
Zeekhoe Communicatie
Paul Zeebregts
T. 06-293 393 29
E. paul(at)zeekhoe.nl

Media Contact:
Tami Casey
Qualys
media@qualys.com