Cloud Platform
Contact us
Asset Management
Vulnerability & Configuration Management
Risk Remediation
Threat Detection & Response
  • Overview
  • Platform Apps

  • Qualys Endpoint Security

    Advanced endpoint threat protection, improved threat context, and alert prioritization

  • Context XDR

    Extend detection and response beyond the endpoint to the enterprise

Compliance
Cloud Security

Qualys lanceert QualysGuard Private Cloud Platform op VCE Vblock Systems

Nieuwe complete en geïntegreerde turnkey oplossing voor Managed Security Service-providers en overheidsinstellingen

Redwood City, **Californië, 10 juni 2013** – Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), pionier in het bieden van oplossingen voor cloud-security en compliance-management, is een partnership met VCE aangegaan. Dankzij de samenwerking is het QualysGuard® Private Cloud Platform geïntegreerd met de VCETM VblockTM Systems en is de oplossing nu wereldwijd beschikbaar. Hierdoor zijn klanten in staat hun netwerken te beschermen tegen cyberaanvallen en de compliance te automatiseren. Vblock Systems integreren toonaangevende netwerktechnologie van Cisco, opslag van EMC en VMware cloud infrastructuurtechnologieën tot een intelligent en convergent systeem met geïntegreerde support.

“Het gevirtualiseerde QualysGuard Private Cloud Platform stelt ons in staat onze beveiligings- en compliance-oplossingen uit te breiden naar IT-omgevingen die een lokale private cloud nodig hebben. Dit biedt alle voordelen van een cloud-oplossing zonder de complexiteit en kosten die spelen bij het installeren van traditionele bedrijfssoftware”, zegt Philippe Courtot, bestuursvoorzitter en CEO van Qualys. “Met dit nieuwe VCE-partnership is ons private platform veel sneller leverbaar voor wereldwijde klanten. Zij profiteren daardoor van de kracht en schaalbaarheid voor het beheren van hun IT-infrastructuren of die van hun klanten.”

De begeleidende QualysGuard Virtual Scanner Appliance die het bereik van het QualysGuard Platform uitbreidt door de inzetbaarheid in private en public cloud-omgevingen, is op VCE™ Vblock™ Systems gecertificeerd als ‘VCE Vblock Ready’.

Over het QualysGuard Private Cloud Platform

Het QualysGuard Private Cloud Platform is een standaloneversie van de complete multilayer en multitenant servicesarchitectuur van het QualysGuard Cloud Platform en bedoeld voor lokaal gebruik door een specifieke klant of partner. Het QualysGuard Private Cloud Platform omvat een geïntegreerde suite van cloud-beveiligingsoplossingen op basis van de toonaangevende beveiligingsdienst van Qualys, die volledige IT-compliance en webapplicatiescanning ondersteunt. Het veilige en multitenant platform biedt klanten, partners en overheden de prestaties, het gebruiksgemak en de schaalbaarheid die nodig zijn om IT-middelen en webapplicaties te beveiligen. Het QualysGuard Private Cloud Platform is al bij diverse klanten in gebruik, waaronder du Telecom, Fujitsu Limited, Microsoft en Oracle.

Over Qualys

Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS) is een pionier op het gebied van oplossingen voor cloud-beveiliging en compliance. Het bedrijf heeft meer dan zesduizend klanten in meer dan honderd landen, inclusief een meerderheid van zowel de Forbes Global 100- als Fortune 100-bedrijven. Het QualysGuard Cloud Platform en de geïntegreerde suite van oplossingen helpen organisaties bij het vereenvoudigen van hun security-activiteiten en het verlagen van de compliance-kosten door het bieden van on-demand bedrijfskritische beveiligingsinformatie en het automatiseren van de auditing, compliance en bescherming van IT-systemen en webapplicaties. Qualys, opgericht in 1999, heeft sterke strategische partnerships met toonaangevende managed service providers en consultingorganisaties, waaronder Accuvant, BT, Dell SecureWorks, Fujitsu, NTT, Symantec, Verizon en Wipro. Het bedrijf is tevens een van de oprichters van de Cloud Security Alliance (CSA). Meer achtergrond is te vinden op www.qualys.com.

Voor meer informatie:

LVTPR

Gijs van Beek

gijs@lvtpr.nl

030 - 6565070

Media Contact:
Tami Casey
Qualys
media@qualys.com