Cloud Platform
Contact us
Asset Management
Vulnerability & Configuration Management
Risk Remediation
Threat Detection & Response
  • Overview
  • Platform Apps

  • Qualys Endpoint Security

    Advanced endpoint threat protection, improved threat context, and alert prioritization

  • Context XDR

    Extend detection and response beyond the endpoint to the enterprise

Compliance
Cloud Security

Frost & Sullivan onderscheidt Qualys met Company of the Year Award 2014

Bedrijf wordt geprezen om uitstekende producten, continue innovatie en unieke cloud-gebaseerde aanpak om klanten wereldwijd altijd te voorzien van beveiligingsoplossingen

Amsterdam, 21 januari 2015Qualys, Inc. (NASDAQ: QLYS), pionier in het bieden van oplossingen voor cloud-security en compliance-management, is door analistenbureau Frost & Sullivan onderscheiden als Company of the Year 2014. Dit voor de continue innovatie op het gebied van IT-beveiliging en -compliance. Qualys werd met name erkend voor zijn uitstekende producten, innovatieve producten-roadmap, unieke aanpak in het helpen van klanten wereldwijd en het altijd leveren van de juiste beveiligingsoplossingen.

“We zijn vereerd dat we door Frost & Sullivan zijn onderscheiden met deze mooie award”, zegt Philippe Courtot, Chairman en CEO van Qualys, Inc. “We hebben een zeer succesvol 2014 achter de rug en danken veel van onze successen aan de nauwe samenwerking die we met onze klanten en partners hebben. Zij hebben ons geholpen onze cloud-oplossingen te verbeteren. In 2015 blijven we ons productportfolio verbreden en klanten helpen door hen proactief te laten omgaan met cybercriminelen. Dit door ze inzichten en kennis te bieden, die nodig zijn om hun infrastructuur continu veilig te houden.”

“Qualys was een van de eerste leveranciers die de waarde van een cloud-gebaseerd beveiligingsplatform inzagen en daarmee ook de voordelen die het organisaties biedt”, zegt Chris Kissel, analist bij Frost & Sullivan. “We overhandigen de award dit jaar graag aan Qualys als blijk van waardering voor zijn uitstekende producten en unieke unified cloud-aanpak voor IT-beveiliging, die het klanten makkelijker maken en compliance-kosten verlagen. Daarnaast heeft Qualys een solide product-roadmap voor 2015 om zijn on-demand services verder te verbreden. We geloven dat dit de innovatie in de netwerkbeveiligingsmarkt verder zal stimuleren.”

De onderzoeksmethode geeft een 360-gradenbeeld van uitdagingen, trends en issues in de branche door alle zeven van Frost & Sullivan’s onderzoeksmethodieken te integreren. Ontvangers van de award blinken uit in groei, innovatie en leiderschap, wat zich vertaalt in uitstekende prestaties op drie belangrijke gebieden: het genereren van vraag, merkontwikkeling en een competitieve positionering. Voor de Company of the Year Award evalueerde Frost & Sullivan onafhankelijk van elkaar twee factoren: visionaire innovatie en prestaties, en de impact op de klant.

Lees het volledige rapport van Frost & Sullivan: https://www.qualys.com/docs/qualys-frost-sullivan-2014-global-continuous-innovation-network-security-award.pdf

Meer achtergrond

Over Frost & Sullivan
Frost & Sullivan, the Growth Partnership Company, stelt klanten in staat groei te versnellen en een sterspeler te zijn als het gaat om groei, innovatie en leiderschap. De Growth Partnership Service van de organisatie voorziet het CEO’s Growth Team van uitgebreid onderzoek en best-practice-modellen voor het genereren, evalueren en implementeren van succesvolle groeistrategieën. Frost & Sullivan heeft vijftig jaar ervaring in het samenwerken met bedrijven in de Global 1000, sterk groeiende bedrijven en investeringsmaatschappijen. Dit doet de organisatie vanuit meer dan veertig locaties verdeeld over zes continenten. Voor meer informatie: www.frost.com.

Over Qualys
Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS) is een pionier op het gebied van oplossingen voor cloud-beveiliging en compliance. Het bedrijf heeft meer dan 6.700 klanten in meer dan honderd landen, inclusief een meerderheid van zowel de Forbes Global 100- als de Fortune 100-bedrijven. Het Qualys Cloud Platform en de geïntegreerde suite van oplossingen helpen organisaties bij het vereenvoudigen van hun security-activiteiten en het verlagen van de compliance-kosten door het bieden van on-demand bedrijfskritische beveiligingsinformatie en het automatiseren van de auditing, compliance en bescherming van IT-systemen en webapplicaties. Qualys, opgericht in 1999, heeft sterke strategische partnerships met toonaangevende managed service providers en consultingorganisaties, waaronder Accenture, Accuvant, BT, Cognizant Technology Solutions, Dell SecureWorks, Fujitsu, HCL Comnet, InfoSys, NTT, Tata Communications, Verizon en Wipro. Het bedrijf is tevens een van de oprichters van de Cloud Security Alliance (CSA) en de Council on CyberSecurity. Meer achtergrond is te vinden op www.qualys.com.

Voor meer informatie:

Qualys, Inc.
Melissa Liton
T.: +001 (650) 801 6242
M.: mliton@qualys.com

LVTPR
Gijs van Beek/ Kirsten Meij
T.: +31 (0)6 48 431 866
M.: qualys@lvtpr.nl
Geen persberichten meer ontvangen? Klik hier om af te melden.

Media Contact:
Tami Casey
Qualys
media@qualys.com