Cloud Platform
Contact us
Asset Management
Vulnerability & Configuration Management
Risk Remediation
Threat Detection & Response
  • Overview
  • Platform Apps

  • Qualys Endpoint Security

    Advanced endpoint threat protection, improved threat context, and alert prioritization

  • Context XDR

    Extend detection and response beyond the endpoint to the enterprise

Compliance
Cloud Security

Partnership Dimension Data en Qualys om op wereldschaal oplossingen voor IT Security en Compliance te bieden als een service

InfoSecurity Europa, Londen - 19 april 2011 - Qualys®, de leverancier van Software-as-a-Service (SaaS) oplossingen voor IT security risk en compliance management, maakt vandaag bekend dat Dimension Data de QualysGuard IT Security en Compliance Suite zal opnemen in het portfolio van oplossingen voor klanten wereldwijd. Als QualysGuard Managed Security Services Partner (MSSP) zal Dimension Data plc - de gespecialiseerde aanbieder van IT services en oplossingen - de bekroonde QualysGuard suite van SaaS applicaties aanbieden om organisaties in alle soorten en maten wereldwijd te helpen om met succes zowel initiatieven op het gebied van vulnerability management als policy compliance in hun samenhang te realiseren, kosten te verminderen en operaties te stroomlijnen.

“Wij zien er naar uit om QualysGuard naar organisaties te brengen die tot doel hebben om effectieve, proactieve risk management strategieën te ontwikkelen en te onderhouden,” zegt Neil Campbell, General Manager Security Solutions bij Dimension Data. “Wij werken samen met onze cliënten om hun bedrijfs- en technologiedoelstellingen te ondersteunen. De QualysGuard suite van cloud security oplossingen biedt krachtige, flexibele security services die de andere, door ons geboden oplossingen en services complementeren en er goed mee integreren.”

Het partnership stelt Dimension Data in staat om:

  • Als reseller op te treden van de QualysGuard services, inclusief vulnerability management, policy compliance en web application scanning geïntegreerd met Dimension Data’s technologie en MSIS aanbod.
  • Assessment en consulting services te leveren, waarbij de consultants van Dimension Data QualysGuard gebruiken om het assortiment te completeren in gebieden zoals governance, risk en compliance (GRC) en PCI.

Dimension Data helpt haar klanten om hun IT infrastructuren te bouwen, te ondersteunen en te beheren. Actief in 49 landen in vijf werelddelen met 12.383 medewerkers, wordt het bedrijf algemeen erkend als leidend in het leveren en managen van gespecialiseerde IT infrastructuuroplossingen en in het helpen bereiken van de bedrijfsdoelstellingen van de meer dan 6.000 klanten. Het bedrijf trekt profijt van zijn expertise in networking, converged communications, security, data center oplossingen, Microsoft en contact center-technologie, en van zijn unieke vaardigheden in consulting, integratie en managed services om klantoplossingen op maat te realiseren.

“Dimension Data’s diepgaande ervaring en kennis van de security-uitdagingen waarmee bedrijven zich geconfronteerd zien, zal het bedrijf een waardevolle partner maken om wereldwijd klanten te helpen om op een veel flexibelere manier hun security risico’s te managen en om compliance te bereiken met PCI en andere regelgeving,” zegt Philippe Courtot, chairman en CEO van Qualys.

Bezoek Qualys op stand E70 op Infosecurity Europe 2011 voor meer informatie.

Over Dimension Data

Dimension Data plc is een gespecialiseerde leverancier van diensten en oplossingen waarmee klanten hun IT-infrastructuur kunnen plannen, bouwen en ondersteunen. Dimension Data combineert expertise op het gebied van netwerken, converged communications, security, data center oplossingen, Microsoft en contact center-technologie met unieke vaardigheden op het gebied van consulting, integratie en managed services. Hiermee biedt Dimension Data klanten op maat gemaakte oplossingen. www.dimensiondata.com.

Over Qualys

Qualys, Inc. is de toonaangevende leverancier van oplossingen voor on-demand IT security risk en compliance management. Het implementeren van de Software-as-a-Service oplossingen van Qualys is een kwestie van een paar uur, waar dat ook ter wereld moet gebeuren. Klanten krijgen onmiddellijk inzicht in de staat van hun security en compliance.

De QualysGuard® service wordt gebruikt door meer dan 5.000 organisaties in 85 landen, waaronder 47 van de Fortune Global100. Meer dan 500 miljoen IP audits worden per jaar door QualysGuard uitgevoerd. Qualys heeft bij een Fortune Global 50 company de grootste vulnerability management toepassing ter wereld gerealiseerd. Het marktleiderschap wordt erkend door toonaangevende marktonderzoeksbureaus.

Qualys heeft strategische partnerships afgesloten met toonaangevende managed service providers en adviesorganisaties, waaronder BT, Etisalat, Fujitsu, IBM, I(TS)2, LAC, NTT, SecureWorks, Symantec, Tata Communications en TELUS. Qualys is tevens founding member van de Cloud Security Alliance (CSA). Kijk voor meer informatie op www.qualys.com.

###

Qualys, the Qualys logo and QualysGuard are proprietary trademarks of Qualys, Inc. All other products or names may be trademarks of their respective companies.

For all other matters
Contact: pr@qualys.com

Media Contact:
Tami Casey
Qualys
media@qualys.com