Cloud Platform
Contact us
Asset Management
Vulnerability & Configuration Management
Risk Remediation
Threat Detection & Response
  • Overview
  • Platform Apps

  • Qualys Endpoint Security

    Advanced endpoint threat protection, improved threat context, and alert prioritization

  • Context XDR

    Extend detection and response beyond the endpoint to the enterprise

Compliance
Cloud Security

Qualys voor het vierde opeenvolgende jaar een de van snelst groeiende Amerikaanse Private Companies in Inc. Magazine

Qualys in de top tien van security bedrijven met een omzet van meer dan $50 miljoen

Redwood City (USA) - 7 september 2010 - Qualys®, de leverancier van oplossingen voor on-demand IT security risk en compliance management, maakt bekend dat het voor het vierde jaar is opgenomen in de Inc. 5000 – een overzicht van de snelst groeiende bedrijven in de VS. Met een gemiddelde groei van 104% over de afgelopen drie jaar is Qualys geplaatst als 46ste in de categorie Security Companies en negende in de categorie security companies met een jaaromzet van $50 miljoen of meer. Hiermee treedt Qualys toe tot het selecte gezelschap van bedrijven die elke jaar in de lijst terugkomen.

“De leiding van de bedrijven in de Inc. 5000 van dit jaar hebben een manier gevonden om middenin de langste recessie sinds de Great Depression hun organisaties te laten groeien,” zegt Bob LaPointe. President van Inc. “De Inc. 5000 van 2010 zet een groep geharnaste ondernemers in de schijnwerpers.”

“Vanaf het begin werken we nauw samen met onze klanten en partners om een complete Software-as-a-Service (SaaS) security productlijn te leveren om hen te helpen hun business-technology systemen veilig en compliant aan regelgeving te krijgen en te houden,” zegt Philippe Courtot, chairman en CEO van Qualys. “Onder gebruikmaking van het SaaS-model, gaan we door met het toevoegen van nieuwe services om onze klanten bij te staan en het hoofd te bieden aan hun uitdagingen op het gebied van IT security en compliance op de meest efficiënte en kosteneffectieve manier.”

De Inc. 5000 ranking is de nieuwste in een serie erkenningen van Qualys. Dit jaar alleen al kreeg Qualys twee SC Magazine Awards (Best SME Solution en Best Vulnerability Management Solution). ChannelWeb noemde het bedrijf een van de Coolest Cloud Security Vendors. Tevens is het marktleiderschap van Qualys op het gebied van vulnerability management erkend door de grote onderzoeksbureaus. Forrester[1] stelt dat “Qualys leads the pack,” marktonderzoek van IDC[2] wijst uit dat Qualys de marktleider is van device vulnerability assessment vendors, en Qualys ontving de kwalificatie “Strong Positive” in de Gartner[3] Marketscope for Vulnerability Assessment.

Het complete overzicht van de Inc. 5000, inclusief bedrijfsprofielen en een interactieve database waarmee gesorteerd kan worden op sector, regio en andere criteria is te vinden op www.inc.com/5000.

Over Qualys

Qualys, Inc. is de toonaangevende leverancier van oplossingen voor on-demand IT security risk en compliance management. Het implementeren van de Software-as-a-Service oplossingen van Qualys is een kwestie van een paar uur, waar dat ook ter wereld moet gebeuren. Klanten krijgen onmiddellijk inzicht in de staat van hun security en compliance.

De QualysGuard® service wordt gebruikt door meer dan 4.000 organisaties in 85 landen, waaronder 42 van de Fortune Global100. Meer dan 500 miljoen IP audits worden per jaar door QualysGuard uitgevoerd. Qualys heeft bij een Fortune Global 50 company de grootste vulnerability management toepassing ter wereld gerealiseerd.

Qualys heeft strategische partnerships afgesloten met toonaangevende managed service providers en adviesorganisaties, waaronder BT, Etisalat, Fujitsu, IBM, I(TS)2, LAC, NTT, SecureWorks, Symantec, Tata Communications, en TELUS. Kijk voor meer informatie op www.qualys.com.

###

Qualys, the Qualys logo and QualysGuard are proprietary trademarks of Qualys, Inc. All other products or names may be trademarks of their respective companies.

For media inquiries or to find the appropriate spokesperson
Contact: Theo Loth
Loth PR Writing
+31 652 322 210
pr-benelux@qualys.com

For all other matters
Contact: pr@qualys.com

Media Contact:
Tami Casey
Qualys
media@qualys.com