Cloud Platform
Contact us
Asset Management
Vulnerability & Configuration Management
Risk Remediation
Threat Detection & Response
  • Overview
  • Platform Apps

  • Qualys Endpoint Security

    Advanced endpoint threat protection, improved threat context, and alert prioritization

  • Context XDR

    Extend detection and response beyond the endpoint to the enterprise

Compliance
Cloud Security

Christophe Bianco vice-president EMEA bij Qualys

Redwood City, Californië - 16 maart 2010 - Qualys ®, leverancier van oplossingen voor on-demand IT security risk en compliance management, maakt bekend dat Christophe Bianco is aangesteld als de nieuwe vice-president en algemeen manager van de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). In zijn nieuwe rol zal Bianco verantwoordelijk zijn voor de strategie, operaties, verkoop en marketing in EMEA. Met 15 jaar ervaring in het bieden van security services. zoals security policy en governance, auditing en intrusion detection, staat Bianco klaar om Qualys verder te laten groeien in EMEA.

“Sinds het prille begin is Qualys opgebouwd als een wereldwijd bedrijf, en vandaag de dag zijn we sterk vertegenwoordigd in EMEA,” zegt Philippe Courtot, voorzitter en CEO van Qualys. “Christophe brengt een sterk track record in, met veel ervaring in IT-beveiliging en met de expertise om grote en complexe projecten met succes af te ronden. In zijn nieuwe rol zal hij onze dekking in de EMEA regio vergroten, partnerships uitbreiden en ervoor zorgen dat Qualys tegemoet komt aan de eisen van onze klanten in zijn regio.”

Tot voor kort deed Bianco de verkoop in West-Europa en het management van de Luxemburgse dochteronderneming van Verizon Business Security Solutions. Bianco stuurde een team aan dat de extended enterprise adviseerde over het beveiligen van data en de infrastructuur, en het invoeren van beleid op het gebied van Governance, Risk en Security. Bianco heeft ook gewerkt als algemeen directeur van Ubizen in Luxemburg, waar hij de operaties leidde en de partner en vendor strategie uitvoerde. Ook zette hij daar een klantloyaliteitsprogramma op en breidde hij het portfolio van producten en diensten uit. Voor SkillTeam, een dochteronderneming van IBM, was hij directeur van de informatiebeveiliging, en voor Banque Paribas was hij netwerk- en telecomingenieur. Beide bedrijven zijn gevestigd in Luxemburg.

“Qualys heeft een sterke reputatie in de beveiligingsindustrie als het gaat om het leveren van kosteneffectieve, complete IT-beveiligingsoplossingen, die als service worden geleverd,” zegt Bianco. “Ik kijk ernaar uit samen te werken met klanten en partners in EMEA om bedrijven te helpen bij het beveiligen van hun data en om ervoor te zorgen dat ze kunnen aantonen compliant te zijn aan wet- en regelgeving.”

Bianco heeft een Master in Telecom van de Ecole Nationale Supérieure de Télécommunications in Bretagne, een graad in Engineering aan de Ecole Nationale van Brest, en een Executive MBA van HEC Parijs.

Over Qualys

Qualys, Inc. is de toonaangevende leverancier van oplossingen voor on-demand IT security risk en compliance management. Het implementeren van de Software-as-a-Service oplossingen van Qualys is een kwestie van een paar uur, waar dat ook ter wereld moet gebeuren. Klanten krijgen onmiddellijk inzicht in de staat van hun security en compliance.

De QualysGuard® service wordt gebruikt door meer dan 4.000 organisaties in 85 landen, waaronder 42 van de Fortune Global100. Meer dan 500 miljoen IP audits worden per jaar door QualysGuard uitgevoerd. Qualys heeft bij een Fortune Global 50 company de grootste vulnerability management toepassing ter wereld gerealiseerd.

Qualys heeft strategische partnerships afgesloten met toonaangevende managed service providers en adviesorganisaties, waaronder BT, Etisalat, Fujitsu, IBM, I(TS)2, LAC, NTT, SecureWorks, Symantec, Tata Communications, en TELUS. Kijk voor meer informatie op www.qualys.com.

###

Qualys, the Qualys logo and QualysGuard are proprietary trademarks of Qualys, Inc. All other products or names may be trademarks of their respective companies.

For media inquiries or to find the appropriate spokesperson
Contact: Theo Loth
Loth PR Writing
+31 652 322 210
theo@loth.nl

For all other matters
Contact: pr@qualys.com

Media Contact:
Tami Casey
Qualys
media@qualys.com