Cloud Platform
Contact us
Asset Management
Vulnerability & Configuration Management
Risk Remediation
Threat Detection & Response
  • Overview
  • Platform Apps

  • Qualys Endpoint Security

    Advanced endpoint threat protection, improved threat context, and alert prioritization

  • Context XDR

    Extend detection and response beyond the endpoint to the enterprise

Compliance
Cloud Security

Bart Bosma Technical Account Manager bij Qualys

Almere - 9 februari 2009 - Qualys – de toonaangevende leverancier van Software-as-a-Service-oplossingen voor on-demand IT security en compliance – heeft Bart Bosma aangesteld als Technical Account Manager voor de Benelux en de Nordics. Hiervoor was Bosma Solution Consultant – Security bij Dimension Data.

Bosma (51) heeft bijna tien jaar ervaring op het gebied van Informatiebeveiliging. Hij werkte onder meer bij Ubizen en Cybertrust, en de afgelopen jaren bij Dimension Data. Bosma heeft specifieke ervaring met Risk Management, Vulnerability Management en Compliance. Naast zijn functie bij Qualys is Bosma docent Informatiebeveiliging op de Hogeschool Utrecht.

“Qualys is op dit moment een van de snelst groeiende en meest opwindende bedrijven in de security industrie. Het is een van de grondleggers van het SaaS-concept voor beveiliging. De diensten die Qualys aanbiedt zijn flexibel en makkelijk te integreren in de bedrijfsprocessen of het nu gaat om vulnerability management, policy compliance of PCI compliance. Inmiddels zijn de grootste bedrijven, overheidsinstellingen en topmerken gebruiker van Qualys voor het verzamelen en vastleggen van de benodigde informatie over hun informatiebeveiliging. De economische crisis geeft nog eens een extra boost aan de groei van Qualys, omdat het SaaS concept geen investeringen vooraf vereist. Nu meer dan ooit kijken bedrijven naar kosten, efficiency en flexibiliteit. En dat is precies wat Qualys dankzij SaaS kan bieden. Het is erg inspirerend om daar bij te zijn,” aldus Bosma.

Bosma is voorts getalenteerd musicus (klassieke gitaar) en behaalde een graad op het Peabody Conservatory of Music (The Peabody Institute of the Johns Hopkins University) in Baltimore, VS. Hij heeft daar ook enkele jaren lesgegeven.

Kijk ook op http://www.linkedin.com/in/bbosma

Over Qualys

Qualys, Inc. is de toonaangevende leverancier van als een service geboden oplossingen voor on-demand IT security risk en compliance management. Het implementeren van de Software-as-a-Service oplossingen van Qualys is een kwestie van een paar uur, waar dat ook ter wereld moet gebeuren. Klanten krijgen onmiddellijk inzicht in de staat van hun security en compliance. De QualysGuard® service wordt gebruikt door meer dan 3.500 organisaties in 85 landen, waaronder 40 van de Fortune Global100. Meer dan 200 miljoen IP audits worden per jaar door QualysGuard uitgevoerd. Qualys heeft bij een Fortune Global 50 company de grootste vulnerability management toepassing ter wereld gerealiseerd. Qualys heeft strategische partnerships afgesloten met toonaangevende managed service providers en adviesorganisaties, waaronder BT, Etisalat, Fujitsu, IBM, I(TS)2, LAC, SecureWorks, Symantec, TELUS en VeriSign. Kijk voor meer informatie op www.qualys.com.

###

Qualys, the Qualys logo and QualysGuard are proprietary trademarks of Qualys, Inc. All other products or names may be trademarks of their respective companies.

For media inquiries or to find the appropriate spokesperson
Contact: Theo Loth
Loth PR Writing
+31 652 322 210
theo@loth.nl

For all other matters
Contact: pr@qualys.com

Media Contact:
Tami Casey
Qualys
media@qualys.com